40 graden

Inmiddels is het alweer bijna een week geleden. De release van mijn boek.

En wat een reacties. Haast overweldigend hoe familie, vrienden en kennissen reageren. Een prachtig moment. (Toepasselijk als je kijkt naar de titel van mijn boek.) Je zou denken dat op dat moment ook iedereen meteen het boek besteld. Maar niets is minder waar. Ik zou willen dat ik het anders kon schrijven, maar dan zou ik liegen. Alsof iedereen bevangen is door de hitte en een tandje lager functioneert en reageert. Precies zoals ikzelf. Dus laat ik niet met de vinger gaan wijzen, en de oorzaak van deze trage opkomst wijten aan de 40 graden van de afgelopen week. Bevangen door de hitte en geen puf voor andere zaken. "Lees een goed boek, zou ik zeggen!" Ik weet er nog wel een.

Om de promotie van mijn boek meer aan de man te brengen wilde ik het aangeleverde promotie materiaal laten drukken. Maar, ook daar was de hitte een dilemma. Levertijd meer dan een week. Dus heb ik besloten het heft in eigen handen te nemen en zelf het materiaal te drukken. Zo gezegd, zo ged... Jammer, cartridge leeg. "Ik haal wel even nieuwe!" Even? Nergens te krijgen! Dan maar online bestellen. En daar waar de levertijd één dag zou zijn, zijn we inmiddels drie dagen verder. En heb ik nog geen cartridge. Als het goed is, komt deze vanmiddag. Fingers-crossed!

Ach ja, weet je. Misschien wil ik ook wel te snel. Zoals mijn boek het zegt: Eén moment. Zal het dan ook na de release zo zijn. Eén moment nog aub. Hoe meer geduld je hebt, hoe meer je kan genieten als je het doel dan uiteindelijk gehaald hebt.
Lang leven het warme weer! Lang leven de 40 graden. Ik ben blij dat het vandaag even regent.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


40 graden

40 graden

Eén moment, het eerste exemplaar.

Leef je droom.